MARDİN / KIZILTEPE - Bozhöyük Ortaokulu

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda şubat ayı etkinlikleri yapıldı.Türkçe öğretmenimiz Gizem Naz Enges sınıf içi çalışmalar ve öğrencilerimizle birlikte pano çalışması yaptı.Emeklerinden dolayı Türkçe öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Değerler eğitimi ile ilgili okulumuzda öğrencilerimizle birlikte pano çalışmaları yaparak onların dikkatini çekmeyi amaçladık.

Panoları hazırlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Gülden Öztürk 'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda ayın en temiz sınıfı seçimi etkinliği başlatıldı.En temiz sınıf seçilen 6/B sınıfına plaket verildi.Etkinliği hazırlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Gülden Öztürk'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Ulu Önder Atatürk´ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla okulumuz bahçesinde  anma töreni gerçekleştirildi.Vefatının 85.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ,bu topraklar,bu bayrak için şehit olan tüm askerlerimizi, rahmetle anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz bahçesinde yapılan tören ile kutlandı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program öğrencilerimizin şiir,koro gösterileri ile devam etti.Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öürencilerimize teşekkür ederiz.

Tarihte milletimizin eşine rastlanmamış bir fedakarlık,inanç ve kararlılıkla kazandığı nice zaferler sonucu kurulan şanlı Cumhuriyetimizin 100.yılını gururla kutluyoruz.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımız için canını veren şehitlerimizi rahmetle,gazilerimizi minnetle yad ederiz.

Ekm

Okulumuz bahçesinde düzenlenen etkinlik ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.Öğrencilerimize rehberlik eden beden eğitimi öğretmenimiz Sevgi Fidan'a ve programa katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.Cumhuriyetin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde , geleceğe büyük bir ümit , inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle.

"Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. "

Haz

Okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası sona erdi. Final müsabakası ise 6/C - 8/C arasinda yapıldı. Müsabakalar sonucunda turnuvayı kazanan 8/C sınıfı oldu.Şampiyon sınıfımız başta olmak üzere centilmence yarışan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimiz arasında kaynaşmayı sağlama,sevgi ve saygı çerçevesinde spor yapma bilincini oluşturma,çocukların sağlıklı ve dinamik yetişmesine katkıda bulunmalarına destek olan turnuvaları düzenleyen okulumuz beden eğitimi öğretmeni Sevgi FİDAN'a emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

May

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz sınıflar arası futbol turnuvası için kuralar çekildi. Turnuva 7/B sınıfı ile 8/B sınıfı arasinda yapılan çekişmeli musabaka ile başladı.Turrnuvaların düzenlenmesinde emeği geçen okulumuz beden eğitimi öğretmeni Sevgi FİDAN'a teşekkür ederiz.

May

Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." M. K. Atatürk.

23 Nisan Etkinliklerinde emeği geçen bütün idareci ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Nis

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yürütülmek üzere Anasınıfı öğretmenimiz Kübra MAYTA tarafından "Oyuncaklarım farkında" projesi kurulmuştur. Bu proje ile küçük yaştaki çocukların engelli birey farkındalığının kazandırılması amaçlanmıştır.Amaç doğrultusunda yaş grubu çocuklarına uygun oyuncaklar belirlenmiş ve ortopedik,zihinsel,işitme gibi yetersizlikler üzerinde çalışılmıştır. Öğrencilerimizin farkındalıklarını arttırma amacı hedefleyen okulumuzun kıymetli öğretmenlerinden Kübra MAYTA'ya emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda uygulanmakta olan iklim kahramanları projesinde anasınıfı öğrencilerimize çöplerin çevre üzerindeki olumsuz etkisinden söz ediliyor.Öğrenciler yakın çevrelerindenki çöpleri topluyor ve geri dönüşüm merkezlerine ulaştırıyorlar.   Bu proje çevre duyarlılığı konusunda bilinç oluşturmanın yanısıra çocuklara çok küçük yaşta kendi öncelikleri için harekete geçebilme sorumluluğunu öğretiyor.   Öğrencilerimizi çalışmalarından ötürü tebrik eder,öğrencilerimizin akademik ve sosyal becerilerine katkı sağlayan,onları her yönüyle geliştiren bu projeyi yürüten okulumuz değerli öğretmenlerinden Kübra MAYTA'ya teşekkür ederiz.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası nedeniyle ülkemiz genelinde eş zamanlı yapılan "Tahliye Tatbikatı"etkinliğini gerçekleştirdik.

Mrt

1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası'nı kutladık, hafta kapsamında yaptığımız etkinliklerle bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedefledik.Panomuzun hazırlanmasında emeği geçen Zeynep DAMAR ve Sema ÜREN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara